Читайте нас в соціальних мережах

Юні лижники з Тернопільщини стали найкращими в Україні

П'ятниця, 13 березня 2020 23:36
Перемогу у ІІІ турі всеукраїнських змагань з лижних гонок серед учнів здобули юнаки та дівчата з Тернопільщини. До складу команди увійшли спортсмени з ДЮСШ Тернопільського району, Тернопільської ОДЮСШ із зимових видів спорту, Школи вищої спортивної майстерності.

Змагання тривали з 5 до 9 березня. Юні лижники випробували власні сили у 4-ох гонках класичним та вільним стилем.

Найкращими у своїх вікових групах стали:

2002-2003 р.н

Алла Гаяць, Роман Костюк.

2004-2005 р.н.

Олексій Качурай, Олександра Меркушина, Діана Дуда.

2006-2007 р.н.

Олександр Дацько, Назар Тесельський, Елеонора Русин, Софія Яськів.

- Спортсмени є талановитими і мають великий потенціал. Вони багаторазові чемпіони та призери всеукраїнських змагань, чемпіонатів України. У тренувальному процесі важливо, щоб діти займалися на якісному та сучасному інвентарі. Завжди постає гостра потреба у мастилах для підготовки лиж. Тому дуже хочемо, щоб нам сприяли у фінансуванні навчально-тренувальних зборів, а також покращенні матеріально-технічної бази. Разом з дітьми вкладаємо багато зусиль для розвитку і досягнення високих результатів, - поділився тренер-викладач з лижних гонок ДЮСШ Тернопільського району Михайло Кручовий.

Тренер наголосив, що вагому роль у підготовці спортсменів відіграють їхні батьки. Вони завжди підтримують своїх дітей і стають їхніми головними спонсорами.

Тренуються спортсмени з Мишкович, Буцніва, Острова, Великої Березовиці, Підгороднього на лижній базі у селі Острів, Тернопільського району.  

Юнаки та дівчата є вихованцями тренерів: Михайла Кручового, Олега Бунта, Іллі Камоцького, Ігоря Сцібайла, Ярослава Гаяця та Ірини Меркушиної.

Додамо, нещодавно на Чемпіонаті України з лижних гонок серед юнаків та дівчат команда Тернопільщини здобула загальне ІІІ місце.

 10.jpg9.jpg

8.jpg7.jpg

6.jpg

5.jpg

 3.jpg1.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ