Читайте нас в соціальних мережах

Борець із Тернопільщини став чемпіоном на сильнішому міжнародному турнірі

Вівторок, 29 жовтня 2019 20:19
В місті Клайпеда (Литва) 19 жовтня пройшов традиційний міжнародний турнір з вільної боротьби серед юнаків, де спортсмен зі Збаража на Тернопільщині став чемпіоном.

На змаганні виступало понад сто борців з різних країн світу. Серед українських борців неабиякий успіх мав від Збаразького ФСК "Чемпіон" Юрій Вовк. Хлопець боровся у ваговій категорії 55 кілограмів та впевнено поклав на лопатки кожного зі суперників.

Готувaли збapaзького боpця до змaгaнь тpенеpи – Євгеній Коpоль, Олексaндp Шaфpaнський, Олег Боpисевич, a тaкож стapший тpенеp тa кеpівник СК «Чемпіон» Петpо Коpоль.

Як поділився головний тренер, дуже приємно спостерігати за успіхом своїх вихованців.

  Одна перемога стимулює спортсмена перемагати знову. Стимулює наполегливо тренуватися у поті чола, щоби потім вийти на килим і показати новий успіх. Часом мене спортсмен питає: «А чи можна пропустити тренування?». Я відповідаю, що можна. Тільки разом із тренуванням ти можеш пропустити і свою перемогу в майбутньому. Краще прийти на тренування і зробити мало, аніж не прийти і не зробити нічого. Та краще робити не мало – а викластися на повну, показати, чого можеш досягнути завдяки своїй наполегливості та самовіддачі, — наголосив Петpо Коpоль.

(На фото – чемпіон третій праворуч)

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ