Читайте нас в соціальних мережах

"Ми хочемо тренуватися!" - біатлоністи Тернопільщини просять Зеленського зупинити забудову спортивної бази (відео)

Середа, 23 жовтня 2019 10:43
Біатлоністи Тернопільщини записали звернення до президента України Володимира Зеленського.
 
Десятки юних спортсменів та їхні наставники попросили главу держави зупинити забудову біатлонної бази у селі Підгороднє Тернопільської області.
Окрім цього, колектив біатлонної бази написав  заяву на ім’я президента та голови сільської ради. У документі спортсмени просять, аби влада зупинила забудову лижеролерної траси на території спортивної бази з біатлону в Підгородньому.
 
– Прошу взяти до уваги інформацію щодо забудови земельних ділянок кооперативу «Між лісами» в селі Підгороднє. Так як вказаний проект забудови руйнує спортивну інфраструктуру біатлонного комплексу… Проект забудови земельних ділянок враховує лише інтереси власників земельних ділянок. Непогоджений проект житлової забудови на землях, виділених для ведення садівництва, із Державним центром олімпійської підготовки, у власності якого знаходиться біатлонний комплекс, не враховує думку громадськості щодо перспектив розвитку біатлону в Тернопільській області,  йдеться в документі.
 

Колектив біатлонної бази зауважив, що вказаний проект знищить головний елемент біатлонного комплексу – лижеролерну трасу.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

#ПРОХАННЯ #БіАТЛОНіСТіВ #ТЕРНОПіЛЛЯ #ДО #ПРЕЗИДЕНТА #ВОЛОДИМИРА #ЗЕЛЕНСЬКОГО

Допис, поширений користувачем @ biatlon.te

Додати коментар