Читайте нас в соціальних мережах

Троє борців з Тернопільщини стали кращими серед українських і закордонних спортсменів

Понеділок, 01 липня 2019 19:10
Добре позмагалися та ще й медалі привезли спортсмени зі Збаража на Тернопільщині, які брали участь у міжнародному турнірі з вільної боротьби "Атлети в дії".

Змагання відбулися в історичному районі Києва – Конча-Заспі. За першість приїхали позмагатися команди зі США, Туреччини, Молдови та міст України.

Від Тернопільщини витримку, рішучість і майстерність проявили на змаганні збаразькі борці, які в підсумку завоювали призові місця. Так, на другому місці опинився Андрій Ткач (вагова категорія 60 кг), Михальський Олександр (вагова категорія 79 кг). Третім став Михайловський Роман (вагова категорія 79 кг).

Готуються хлопці та дівчата до змагань у тренерів – Євгенія Короля, Олександра Шафранського, Олега Борисевича, а також старшого тренера та керівника СК «Чемпіон» Петра Короля.

Вільна боротьба для наших хлопців – це не просто розвага, а ще й прекрасний життєвий досвід, платформа для формування особистості. Спорт — це неспинна боротьба та рух вперед. Бурхлива стихія, що захоплює та вирує справжніми пристрастями. Саме для наших спортсменів – вільна боротьба посідає вагому частину в житті. Якщо не любити і не ставитися із задоволенням до того, що ти робиш, може нічого не вийти, — зазначив Петро Король.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар