Читайте нас в соціальних мережах

Після смерті дружини священник московського патріархату розбещував своїх неповнолітніх доньок (ФОТО)

П'ятниця, 07 квітня 2023 13:29
Священнослужитель УПЦ московського патріархату у Дніпрі розбещував двох своїх неповнолітніх доньок.

Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора. 

За інформацією слідства, 47-річний священнослужитель після смерті дружини упродовж тривалого часу вчиняв розпусні дії стосовно двох доньок 13 і 15 років, залишаючись вдома наодинці з ними.

«Дівчатка розповіли про це старшому брату, який одразу повідомив поліцію. Священника затримано у порядку ст. 208 КПК України. За результатами комплексу слідчих заходів, а також допиту дітей з використанням «зеленої кімнати» інформація щодо вчинення стосовно них розпусних дій підтвердилася. Наразі прокурором направлено до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - зазначили в Офісі Генерального прокурора.

Наразі дівчатка перебувають під наглядом лікарів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділення поліції № 1 Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області, оперативний супровід – співробітниками Управління СБУ у Дніпропетровській області. За процесуального керівництва Лівобережної окружної прокуратури міста Дніпра повідомлено про підозру священнослужителю одного з храмів УПЦ (МП) за фактом розбещення неповнолітніх (ч. 2 ст. 156 КК України).

Читайте також: У Тернополі депутати голосуватимуть за позбавлення храму УПЦ МП на Коновальця права на землю

 На Підволочищині зустрінуть тіло полеглого захисника України Сергія Якимчука

 

photo-5294122851537897223-y.jpg

photo-5294122851537897224-y.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ