Читайте нас в соціальних мережах

Заберуть землю: у Хмельницькому, за фактом побиття військовослужбовця попами мп, відкрито справу (відео)

Неділя, 02 квітня 2023 17:34
Сьогодні, 2 квітня у мережі з'явилося відео, як попи московського патріархату у храмі в місті Хмельницький побили військового - Артура Ананьєва. 

Відомо, що Артур Ананьєв з початку повномасштабного вторгнення, пішов воювати, як доброволець.

Сьогодні захисник завітав у храм московського патріархату, щоб спитати - "Скільки ще військових має померти, щоб мп не було на території України". 

На відео, опублікованому у мережі видно, як попи мп притисли бійця до стіни і побили. 

Військовий вийшов з храму з травмами. 

Відтак, кількома годинами пізніше, у поліції прокоментували, що у 26-річного чоловіка стався конфлікт з місцевим священником. 

"Чоловік під час проведення молитовної літургії, скинув зі столу на підлогу книгу "Євангелія", влаштував словесний конфлікт зі священиком, який читав молитовну літургію. Свідки цієї події викликали співробітників поліції. Зараз вирішується питання про притягнення громадянина до адміністративної відповідальності за ст.173 КУпАП", - йдеться в повідомленні поліції. 

Зазначається, що за фактом побиття військового, знятого на відео, відкрито кримінальне провадження щодо священика за частиною 2 статті 296 "Хуліганство" Кримінального кодексу України.

Детальніше у відео:

 

Мер міста Олександр Семчишин відреагував на інцидент. Він заявив, що на позачерговій сесії місто припинить користування усіма земельними ділянками на території громади. Ініціюємо також рішення обласної та районної рад. «Ті, хто бив військового мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності. Патрульні, які склали протокол на військового мають бути звільнені», - додав Семчишин.
ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Володимир 02.04.2023, 19:57
Слава Богу,що місцева влада при пам'яті...Ок
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ