Читайте нас в соціальних мережах

Архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор: Господь дав нам це свято, щоб ми відчули часточку вічного життя

Неділя, 19 квітня 2020 10:26
Із Великоднім посланням до духовенства, чернецтва та  вірних Тернопільської єпархії Православної Церкви України звернувся архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор.

«Господь дав нам це свято, Своє Світле Воскресіння, торжество життя над смертю, щоб ми, живучи в тілі земному, відчули часточку вічного життя, де ця радість буде безкінечною», - йдеться у звернені.

Владика Нестор відзначає, що цей Великий піст для багатьох людей був дуже важким, оскільки страшна епідемія, яка поширилася по всій землі, змусила багато Церков світу, в тому числі і в Україні, змінити традицію та звичний перебіг богослужінь.

«Господь послав усім нам велике випробування твердості нашої віри. І ми повинні бути Йому вдячними за це, оскільки завдяки цьому випробуванню змогли побачити недоліки в нашому християнському житті і отримати шанс їх виправити, - вважає керуючий Тернопільською єпархією ПЦУ. - Нехай Христос, Який переміг смерть, переможе і нашу байдужість та дарує нам воскресіння до нового, справжнього богоугодного життя».

Владика Нестор побажав усім, щоб, незважаючи на особливі умови цьогорічного святкування, світла пасхальна радість наповнила наші серця та примножила в них любов та вдячність до Бога.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ