Читайте нас в соціальних мережах

Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк: Сьогодні Христос знищує нашу тривогу та непевність

Неділя, 19 квітня 2020 09:03
Архиєпископ і митрополит Василій Семенюк привітав з Великоднем духовенство та вірних Тернопільсько-Зборівської архиєпархії і митрополії Української Греко-Католицької Церкви.

У своєму посланні він назвав цьогорічний Великий піст був особливим, адже більшість із нас його провели поза храмом та в ізоляції навіть від наших парафіяльних спільнот.

«Сьогодні Христос знищує нашу тривогу та непевність. Своїм славним Воскресінням Він перемагає саму смерть і кожну хворобу, яка приносить людині біль і тривогу. Ставши правдивою людиною, Христос своїм Воскресінням показує, що людина може подолати смерть, воскресаючи з Ним», - йдеться у зверненні архиєрея.

Владика Василій нагдадує нам, що Свято Воскресіння - це свято надії, бо Бог Отець воскрешає з мертвих свого Сина, який знищує панування смерті над людським життям.

«Складаючи вітання усім вам з нагоди Великодніх свят, хочу поділитися цією радістю та занести її сьогодні у ваші домівки. Нехай воскреслий Христос переведе усіх нас через сьогоднішні випробування, а ми всю нашу надію покладаймо на Нього», - закликає владика Василій.

Особливі слова подяки він адресував лікарям та всім працівникам медичної сфери, соціальним працівникам та працівникам архиєпархіального «Карітасу», волонтерам та українським військовим та їхнім родинам.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ