Читайте нас в соціальних мережах

«Це треба було зробити ще 11 місяців тому», – Михайло Цимбалюк про скасування податків на ввезення безпілотників та тепловізорів

Вівторок, 07 лютого 2023 18:45
Верховна Рада прийняла за основу і в цілому законопроєкти щодо звільнення від ПДВ та мита на ввезення безпілотних літальних апаратів, тепловізорів, прицілів, а також низки інших товарів на період воєнного стану.

Свою думку щодо цього висловив народний депутат від «Батьківщини» Михайло Цимбалюк.

Він зазначив, що Україна закупила близько 1400 БПЛА, а також розроблятиме власні бойові моделі, які зможуть атакувати дрони, які використовує росія.

– Цей законопроект дуже важливий, але його потрібно було ухвалювати ще 11 місяців тому. Безпілотні літальні апарати та інша техніка, особливо оптична, яка потрібна для фронту, проходить через шляхи приниження перед митними та іншими державними органами. Тому «Батьківщина» підтримує ці законопроекти,  розповів Михайло Цимбалюк.

Він також наголосив на тому, що нарешті необхідно переводити економіку на військові рейки.

– Треба, щоб промисловість працювала на виготовлення вітчизняних технічних засобів. Більше того, безпілотні літальні апарати створюють й громадяни України. Необхідно їх підтримувати. Пам’ятаймо, що безпілотники – це очі не тільки артилерії, а усіх військових. Сьогодні вони допомагають вчасно і більш прицільно вести вогонь, захищають наш особовий склад, – резюмував Михайло Цимбалюк. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ