Читайте нас в соціальних мережах

Михайло Цимбалюк: «росія продовжує грати мʼязами перед Україною та світом, лякаючи черговими контрнаступами та ядеркою»

П'ятниця, 03 лютого 2023 18:45
Окупанти продовжують залякувати Україну черговим масштабним наступом, тож ми маємо бути готові до різних варіантів розвитку подій.

На цьому наголосив народний депутат від «Батьківщини» Михайло Цимбалюк в ефірі одного із телеканалів.

– рф продовжує грати мʼязами перед Україною та світом, лякаючи черговими контрнаступами та застосуванням ядерної зброї. Але варто зазначити, що ті мʼязи вже не ті, що були рік тому. Якщо можна так сказати – як в горобця під коліном, – зазначив Михайло Цимбалюк.

Політик підкреслив, що рашисти полюбляють ще з радянських часів присвячувати щось символічне до «пам’ятних дат», однак Україна готова дати гідну відсіч.

– Україна за рік змужніла, українське військо стало професійнішим, а суспільство вже не залякати. Варто віддати належне військово-політичному керівництву нашої держави, яке справді вже серйозно сприймає розвідувальні дані іноземних партнерів. Також потужно працює наша військова і зовнішня розвідка. Загадайте, як нас заспокоювали рік тому, а тепер послухайте нинішні заяви. Це зовсім інший рівень дискусії і розуміння ситуації. Україна і українці у своєму дусі зростають чи не щодня. Нам би ще більшу підтримку країн світу зброєю і технікою. Тоді перемога буде за нами!  наголосив Михайло Цимбалюк.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ