Читайте нас в соціальних мережах

Світ відстежує ядерну зброю росії, але нам треба готуватися до усіх сценаріїв, – Михайло Цимбалюк

Понеділок, 03 жовтня 2022 08:15
Зміну дислокації ядерної зброї на росії відстежують. Але потрібно готуватися, бо населення повинне знати, як діяти у нештатній ситуації.

На цьому наголосив народний депутат від «Батьківщини» Михайло Цимбалюк в ефірі програми «Говорить Великий Львів».

– У січні в цій студії ми говорили, що путін не піде широкомасштабною війною. В цьому нас також запевняла  влада. Казали, що все під контролем, а за декілька днів сталося по-іншому. Міжнародні партнери давали сигнали, попереджали, як і звідки нападе росія. Українська розвідка чітко розповідала про це військово-політичному керівництву держави. Сьогодні маємо схожу ситуацію. Міжнародні партнери відстежують зміну дислокації ядерної зброї на росії. У нас є всі підстави їм довіряти та прислухатися. Українці мають знати, як діяти у нештатній ситуації,  розповів Михайло Цимбалюк.

Політик підкреслив, що світова спільнота допомагає Україні, однак ніхто не захистить нашу Батьківщину, окрім нас.

– путін вже нічим не здивує українців. Ми готові до будь-чого. Але ж він шантажує не лише Україну, а весь світ. Як відповідає міжнародна спільнота – є певні питання. Наприклад, сусідня Угорщина, як бачимо, блокує санкції. Треба негайно проводити «реформу» міжнародних структур, – зазначив Михайло Цимбалюк. – Є протокол клубу держав, які володіють ядерною зброєю. Однозначно вже пішов сигнал путіну і його оточенню про те, якою буде відповідь. Але ми не маємо розслаблятися, бо боронити нашу землю за нас ніхто не буде.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ