Читайте нас в соціальних мережах

«Коли українські війська відійдуть, Росія зробить крок вперед на наші позиції», – Ігор Побер

Вівторок, 15 жовтня 2019 12:53
Президент України Володимир Зеленський заявив, що відведення військ із населених пунктів, розташованих неподалік лінії фронту, відбудеться лише там, де можлива безпека.
 
На думку народного депутата України VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера, очільник держави перед підписанням так званої «формули Штайнамайєра» мав спершу обговорити ситуацію з українцями, а не приймати таких рішень потаємно від них.
 
Про це він повідомив у прямому ефірі одного із телеканалів.
 
–  Я щиро вірю, що наш президент хоче припинення війни. Цього прагне не лише він, а й вся Україна, але є одне «но». Він – далеко не Вандам. Спершу треба були запитати суспільство, що вони думають про «формулу Штайнмайєра», хлопців, що сидять в холодних окопах. Натомість він все вирішив без українців, просто змусив сісти на шпагат всіх нетренованих до цього людей. Я дуже боюся, що коли наші війська відійдуть, то Російська Федерація зробить крок вперед на наші позиції, а потім ще й звинуватять Україну у недотриманні Мінських угод. Я не вірю Росії, так само як не вірять і представники українських військових формувань. Війська ОРДЛО вже заявили, що не збираються слухати РФ, а чинитимуть так, як вважають за потрібне,  пояснив Ігор Побер.
 
Також народний депутат України VII та VIII скликань наголосив, що Україна має сісти за стіл переговорів, але ні в якому разі не робити поспішних кроків.
 
 
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ