Читайте нас в соціальних мережах

Юрій Бойко: ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ має план врегулювання ситуації в Донбасі та виходу країни з кризи

Середа, 26 червня 2019 15:22
На сьогоднішній день ми чуємо безліч заяв про майбутні зміни, але коли доходить до справ то ми бачемо, що новоспеченою владою не було зроблено жодних конкретних дій для вирішення першочергових проблем, головною з яких залишається питання припинення бойових дій на південному сході країни та встановлення миру в Україні.

Про це заявив засновник ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ - ЗА ЖИТТЯ Юрій Бойко, відповідаючи на питання журналістів. 

«У нашої політичної сили є реалістичний план врегулювання ситуації в Донбасі та виходу країни з кризи. Наш план-концепція повністю відповідає Мінським угодами, знаходить розуміння й підтримку і в Луганську, і в Донецьку, і в Москві. Конкретних рішень не прийняли лише представники української влади. Ми прекрасно розуміємо, що без прямих переговорів з представниками РФ та керівництвом невизнаних республік відновлення миру неможливе. І ми готові почати переговорний процес, без огляду на свої рейтинги», - сказав Юрій Бойко.

"Люди - наш головний пріоритет. Тому що люди, які опинилися і на контрольованій, і на непідконтрольній території доведені до відчаю. Шостий рік війни. Людські втрати, зруйновані будинки, знищена інфраструктура, сім'ї розірвані політиками-яструбами на частини. Як і скільки можна ще це терпіти ?! Ми йдемо на вибори, щоб вимоги українців про мир були почуті, щоб перегорнути цю страшну сторінку горя та втрат і ропочати відновлювати Донбас, відновлювати Україну. З цим наша Команда Миру йде на вибори", - підкреслив Юрій Бойко.

Нагадаємо, що згідно з усіма соціологічними опитуваннями, з тих, хто визначилися й готові проголосувати на виборах 21 липня, ОПОЗИЦІЙНУ ПЛАТФОРМУ - ЗА ЖИТТЯ підтримують більше 12% виборців. Вона впевнено посідає друге місце в рейтингу партій-фаворитів парламентських перегонів.

Перше місце у "Слуги народу" - партію готові підтримати 47,6% опитаних, "Європейську солідарність" - 8,8%, "Батьківщину" - 8,7%, "Голос" - 6,8%, "Силу і честь" - 4,1% респондентів. У Опозиційного блоку - показник нижче статистичної похибки - 1,6%.

 
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ