Читайте нас в соціальних мережах

Два тернопільські політики – радники Арсена Авакова

Неділя, 02 серпня 2015 18:06
У міністра Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова, як відомо, чимало помічників, кожен з яких заслуговує окремого статусу – «радник». Серед них і двоє вже призабутих на Тернопіллі політиків.

Зокрема, в «особливому статусі» - громадський діяч, політик, екс-нардеп Михайло Апостол. Окрім щоденного викладання нових постів у мережі «Фейсбук» (за прикладом свого наставника – Авакова) про діяльність МВС та СБУ, він встигає також займатися благодійністю (про що також активно пише в соцмережі) і є засновником однойменного благодійного фонду «Апостол».

Окрім нього, в якості радника міністра МВС нещодавно постав перед українцями з екранів телевізорів іще один колишній народний обранець Іван Стойко. Крім парламентської діяльності, яка відзначалася його «войовничими» сутичками з колегами по ВР, Іван Михайлович встиг також два роки пропрацювати на посаді голови Тернопільської ОДА (2005-2007рр.). Сьогодні він не лише «нашіптує» Авакову як діяти в тих чи інших ситуаціях, але й також був призначений керівником спецгрупи МВС під час виборів у Чернігові.

Добре чи погано радять Арсену Авакову його тернопільські помічники – вирішувати українському народу. А ось про те, що роботою самого міністра люд незадоволений – факт очевидний.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ