Читайте нас в соціальних мережах

Володимира Камінського затримано за хабар у розмірі 217 тис грн. – Генпрокуратура

Вівторок, 19 травня 2015 16:34
Затримано заступника Тернопільського міського голови, який отримав хабар у розмірі 217 тис грн.

Генеральною прокуратурою України спільно з співробітниками Міністерства внутрішніх справ України викрито протиправну корупційну діяльність заступника Тернопільського міського голови, депутата Тернопільської облради, який, займаючи відповідальне становище, з метою незаконного особистого збагачення, зловживаючи своїм службовим становищем, систематично вимагав та одержував неправомірну вигоду за вирішення питань про надання у користування земельних ділянок на території міста Тернопіль.

Зокрема, у посадовця під час обшуку виявлено та вилучено частину грошових коштів у сумі 135 тис грн, які він вимагав та отримав від громадянина за надання у користування земельної ділянки.

Загалом заступник міського голови вимагав та отримав неправомірну вигоду на загальну суму 217 тис грн.

Заступника мера затримано на підставі ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні корупційного кримінального правопорушення, передбаченого ч. З ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна та із позбавленням права обіймати відповідні посади.

Як повідомляє Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України, на даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вирішується питання про обрання щодо затриманого посадовця запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво у провадженні здійснюється Генеральною прокуратурою України.

 7643

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #8 Парі-матч 23.05.2015, 18:56
СКІЛЬКИ ПРОЖИВЕ КАМІНСЬКИЙ ???

Мусора дуже ризикують, що відпустили Камінського. Це єдина ниточка до Надала на сьогоднішній день. Не стане Камінського і кінці в землю. А, враховуючи, що головний свідок проти Надала має проблеми з тиском (це чітко зафіксовано лікарями і не однієї лікуарні Тернополя), то цілком ймовірно, що Беня хлюпне йому пару капельок до кави і в діло в шляпі. В Камінського в звязку із нервовим стресом станеться інсульт чи інфаркт і алібі буде стопроцентне в Бен-Ладана. Хитрющий податківець з мільйонами доларів, звичайно, може придумати ще більш екзотичніший кінець побратиму. Скажімо доручить Джиджорі цю роботьонку, а той вже щось придумає, бо і на ньому шкура горить. Як не як, вибори на носі, а Надал любою ціною хоче втриматися в кріслі мера. Можна хоч вже починати ставити ставки: СКІЛЬКИ ПРОЖИВЕ КАМІНСЬКИЙ !!! Якщо не зовсім повний дурак, то сквозане за кордон. Статки Камінського також вимірюються мільйонами зелених. Сценарії розвитку подій, одним словом, можуть бути різними і дуже сюрпризними.
Скарга
+1 #7 Аваков 20.05.2015, 13:31
ПОЛТІННІК ПОГНАВ НА КИЇВ ВИРІШУВАТИ ПИТАННЯ ПО КАМЄНСЬКОМУ, БО ЯК ТОЙ ПОЧНЕ ДАВАТИ ПОКАЗИ, ТО ПОЛТІННІКА ВІДРАЗУ ЗАКРИЮТЬ. ЗАТРЯС ШТАНКАМИ І КРИША СВОЛОТИ ДЖИДЖОРА. ВАСЯ СТРАХУВАВ СУЧАР ПО ВСІ ХАБАРЯХ, ОТРИМЦУЮЧИ КОЖЕН РАЗ ДОЛЯХУ. ТРЕБА ОЧИЩАТИ ЩЕ Й МІЛІЦІЮ ВІД ТАКИХ БАНДЮГАНІВ ЯК ДЖИДЖОРА.
Скарга
-3 #6 Анонім 20.05.2015, 13:02
звичайне "шоу" для підгрунтя Народного Фронту)
Скарга
+1 #5 Аваков 20.05.2015, 12:03
Полтінник, готуй кравчучку. Тепер твоя черга.
Скарга
+2 #4 ТЕРНОПІЛЬ БЕЗ НАДАЛА 20.05.2015, 10:37
ЦЕ ПОЧАТОК АГОНІЇ НАДАЛА І ЙОГО СВОЛОТІВСЬКИХ ХОЛУЇВ.
Скарга
+3 #3 Сусід 20.05.2015, 00:29
Камінський від грошей, які падали на нього з Надалом просто з неба охамів і зажирів. Але самим ганебним в його скотській натурі є те, що недоносок систематично бив свою жінку, яка була вагітна. Навіть в тваринному світі такого немає. Якщо скот піднімав руку на матір своєї дитини, то виправданню такого немає. Всі оточуючі про все це знали, але закривали очі, бо кожному щось хотілося урвати від корита. За таке потрібно розстрілювати.
Скарга
+2 #2 7,62 20.05.2015, 00:19
Ви ще дуже здивуєтесь, коли дізнаєтесь в майбутньому скільки добра знайшли під час обшуку в камінського дома: на пару десятків золотих батонів вистачить.
Скарга
+4 #1 Олег 20.05.2015, 00:11
Ща Катюша Калоша, давай прокоментуй про свого уродца.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ