Читайте нас в соціальних мережах

Спортивні паразити з тернопільського НОКу вирішили покласти всю вину за включення у керівництво ОПЗЖ-стів на Олену Білосюк

Понеділок, 21 листопада 2022 20:53
Представники Тернопільського осередку Національного олімпійського комітету вирішили відреагувати на публікацію «Тернополян» стосовно голосування своїх представників на недавній генеральній асамблеї.

Як ми вже повідомляли, За членство у НОК нардепів забороненої ОПЗЖ Шуфрича та Суркіса проголосували всі делегати з Тернополя.

Тернопільські пристосуванці-олімпійці через два дні після публікації вирішили висловити свою думку стосовно цієї публікації. Точніше, звинуватити наше видання у «незалежності». А всю відповідальність медіа-служба цього відомства вирішила покласти на Олімпійську чемпіонку, Голову місцевого осередку НОК України в Тернопільській області — Олену Білосюк (Підгрушну).

Уточняємо, що, справді, на цьому скандальному зібранні представляла лише Олена Білосюк. За нашою інформацією, вона у числі тих, хто голосував за включення Суркіса і Шуфрича у члени НОК. Їй ці повноваження делегували паразити-чиновники, які роками сидять у кріслах спортивних функціонерів. Зокрема, заступник голови обласного осередку Віталій Ігнатенко, якого так намагаються відбілити у згаданому пості-спростуванні. Зараз він активно використовує бази тернопільських ВУЗів для імітування своєї бурхливої діяльності.

Автори спростування намагалися побудувати свою відповідь на пості Олени Білосюк щодо підтримки Жана Беленюка на пост президента НОК України. Це було напередодні самої генасамблеї. Після цього Олена ніяк не прокоментувала голосування щодо решти членів НОК, в яких брала голосування.

Скандальному органу тернопільському НОКу порадимо освіжити свої ряди і відправити на пенсію паразитів-номенклатурників ігнатенків. Стосовно Олени Білосюк, то їй також варто визначитися у своїх напрямках роботи – професійний спортсмен чи функціонер, який спочатку вивчає вміст документу, а потім голосує за нього.

IMG 7748

Для завершення статті додамо текст посту всесвітньовідомого футболіста Романа Зозулі щодо результатів виборів НОК України:

«НОК у «надійних» ригіоналівських руках.

Все, як у старі недобрі часи - «развели, как котят». Схоже, Шуфрич з Суркісом, виконували лише функцію громовідвода. І поки суспільство справедливо обурювалося їхніми прізвищами в списку, новообраний президент Вадим Гутцайт завів до НОК прямо таки «золоту» команду, 80% з якої взагалі не мають жодного відношення до спорту. Хіба спортом вважати корупцію, боротьбу за місце в списку ОПЗЖ або рекет у 90-ті.

Звісно, спорт зараз не на часі, але чи на часі волокти на керівні посади усіх зашкварених і дискредитованих?! Якщо партію ОПЗЖ заборонили, то чому досі не заборонили її колишнім членам сунути свого носа у владу, будь то політичну чи спортивну?!

Знайомтесь:

Валерій Борзов – член СДПУ(о) 2001-2006, у 2012-му був усунений з посади президента Федерації легкої атлетики за корупцію

Сергій Бубка – член Партії регіонів (2002-2005), вийшов з партії після обрання на посаду президента НОК

Андрій Вінграновський – член ОПЗЖ, дружина Юлія Льовочкіна

Олександр Волков – член Партії регіонів (2007-2014)

Олександр Герега – народний депутат від Партії регіонів (2012-2014), голосував за диктаторські закони 16 січня 2014-го

Ірина Дерюгіна – FIG висунула їй звинувачення в підкупі суддів, тиску на них, впливі на остаточні результати змагань та інших порушеннях

Олександр Зац – член Партії регіонів (2006-2014), його пов’язує міцна особиста дружба з Борисом Колесніковим, партнер Бориса за бізнесом

Роман Мулик – член Партії регіонів (2010-2014)

Андрій Мельник – підозрювався у причетністості до викрадення, катування та вимагання 200 млн. дол. у колишнього гендиректора ПрАТ "Нафтогазвидобування", а нині – народного депутата Семінського

Олександр Мендусь – колишній член Партії регіонів

Мирослав Карабін – колишній член Партії регіонів

Олег Корбан – член ОПЗЖ з 2019 року

Михайло Кошляк – з 2020 року є депутатом Дніпропетровської обласної ради від ОПЗЖ

Вадим Павленко – депутат Київської облради від Партії регіонів (2010-2015)

Ігор Лисов – член Партії регіонів (2007-2014), скандальний київський забудовник

Сергй Лагур – разом із екс-регіоналом, а після вбивства у ДТП людини втікачем з країни Петром Димінським був співвласником нафтопереробного комплексу (НПК) Галичина у Львівській області

Віктор Ремський – колишній «правоохоронець», причетний до фальсифікації і вибивання «добровільних зізнань» з фігурантів «справи Павличенків»

Олександр Симоненко – член ОПЗЖ

Віктор Христоєв – колишній член Партії регіонів

Олександр Удовиченко – колишній член Партії регіонів

Ніна Уманець - після 2014 року хизувалась фото з Путіним

Сергій Кушнірюк– відсторонювався з поста головного тренера збірної України з гандболу через корупцію, на нього відкривали кримінальну справу.»

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ