Читайте нас в соціальних мережах

«Не виключено, що паніка формується спеціально, аби підвищити градус небезпеки», – Михайло Цимбалюк про загрозу військового вторгнення РФ в Україну

Середа, 16 лютого 2022 20:00
В Україні вже восьмий рік триває війна. А нагнітання ситуації іноземними ЗМІ – це результат того, що українська влада чітко не інформує своє суспільство про реальну ситуацію на кордонах з Росією та Білоруссю.

Про це заявив народний депутат України від ВО «Батьківщина», колишній голова Тернопільської ОДА Михайло Цимбалюк у прямому ефірі каналу «Україна 24».

– Не виключено, що паніка формується спеціально, аби підвищити градус небезпеки і сторгуватися у перемовинах саме між США та Росією. Україна в цьому випадку втрачає свою суб'єктність, – зазначив Михайло Цимбалюк. –  Ми зараз перебуваємо в режимі очікування, але ми не просто чекаємо, кожен з нас активно працює над законопроектами, які розглядаються в комітеті. Тиждень, що минув, був роботою в комітетах. Є багато законопроєктів, які слід негайно виносити на розгляд сесійної зали.

РФ хоче підняти градус тривожності, аби домогтися свого, наголосив Михайло Цимбалюк.

– Вже восьмий рік триває війна, вона гібридна. Путін використовує різні методи, у тому числі інформаційні вкиди. Інформація іноземних спецслужб, розвідок може бути вкидом, мета якого – підняти градус небезпеки і одночасно підняти свої ставки на перемовинах. Ми маємо завжди бути готовими до різного розвитку подій, відбивати кібератаки, працювати згідно з планом, аби кожен громадянин України знав, які діяти у разі небезпеки, – додав Михайло Цимбалюк.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар