Читайте нас в соціальних мережах

Ігор Побер: «Жодні США та НАТО не допоможуть нам воювати з Росією»

Понеділок, 06 грудня 2021 13:43
Висловити «стурбованість» та накласти санкції – максимум, що може зробити США чи НАТО у разі повномасштабного вторгнення Росії.

На цьому наголосив народний депутат VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігор Побер у прямому ефірі каналу «НАШ».

– Якщо, не дай Боже, так станеться, що РФ повномасштабно на нас нападе, ніякий Байден чи НАТО не допоможуть. Вони не будуть воювати на нашому боці. Максимум – виявлять ще більшу «стурбованість» чи накладуть додаткові санкції. Можуть ще допомогти нам зброєю, яку ми в них купимо під відсотки,  зазначив Ігор Побер.

Політик зауважив, що Україні потрібно бути готовою постійно, адже невідомо, коли агресор вторгнеться.

– Усі думають: нападе чи ні. У мене немає з цього приводу істерики, я ставлюся спокійно, бо вони вже й так напали, анексували Крим і захопили ще частину територій. Я не вірю, що Путін розпочне повномасштабну війну до того часу, поки не запустять Північний потік. Але нам завжди треба бути готовими. Я думаю, що про підлий план, який виношують в Кремлі, ми наперед не дізнаємося. Зараз сучасні армії настільки потужні, що не обов’язково на весь світ показувати накопичення військ на кордоні. Вторгнення може статися за кілька хвилин. Військовий літак з Москви до Києва може летіти 40 секунд. Тому, думаю, що про реальні плани агресора наразі не знає ніхто, окрім них, – резюмував Ігор Побер.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар