Читайте нас в соціальних мережах

У Бучачі АТОвця, який перебував у полоні росіян, хочуть позбавити права на землю заради одіозного колишнього посадовця МВС (відео)

П'ятниця, 26 листопада 2021 15:14
Одіозний екс-міліціонер Петро Шеремета Одіозний екс-міліціонер Петро Шеремета
У Бучачі місцеві депутати допомагають незаконно утримувати землю  одіозному колишньому правоохоронцеві Петру Шереметі.

Про це розповів місцевий громадський активіст Роман Довбенко.

За його словами, за активного сприяння голови ГО "РС  ВОЇНІВ-УЧАСНИКІВ АТО БУЧАЦЬКОГО РАЙОНУ " Володимира Криськіва, депутати ігнорують права на цю ж ділянку ветерана АТО. Землю намагаються передати Петру Шереметі, який займав керівні посади в правоохоронних органах за часів Януковича.

Роман Довбенко опублікував відео, записане під час засідання земельної комісії, де мали вирішити земельне питання щодо передачі землі ветерану.

– Я, як член Бучацької громади, прийшов просто спостерігати за тим, що відбувається. В даному випадку цікаво, які думки будуть озвучуватися навколо земельної ділянки, яка незаконним шляхом захоплена Шереметою Петром Петровичем. По цій землі з моєї ініціативи відкрили кримінальне провадження. Петро Петрович знає, що в нього зараз починаються великі проблеми. Аби їх уникнути, він вирішив узаконити цю земельну ділянку, щоб не було факту злочину. Тому Володимир Криськів отак починає захищати його, – зазначив Роман Довбенко.  Я хочу цю земельну ділянку не собі, а ветерану, який воював за нашу землю. Він був в полоні, має орден «За мужність» та був «Людиною Року».

Депутати, схоже, не хотіли приймати рішення в присутності активіста, який записував їхні дії. Народні обранці на чолі з Володимиром Криськівом намагалися всупереч закону вигнати Романа Довбенка з засідання, а потім перенесли вирішення питання на наступне засідання посилаючись на «особисті справи».

– Ось який в Бучачі голова спілки АТО... Цікаво, цей депутат відстоює права атовців тільки тих, які занесли конверт? А ті атовці, які щиро воювали на самих смертельних точках і не бажають носити бабло баригам та корупціонерам - не цікаві?  Пане Криськів, Вам не соромно, – додає громадський активіст Роман Довбенко. –  В даному відео всі матимуть змогу побачити, як Бучацькі депутати в час війни притримують незаконно захоплену земельну ділянку для свого бариги Шеремети, і шукають будь-які відмазки, щоб тихенько проголосувати проти такого ж права воїна АТО, який попав у полон РФ. Чи не виглядає це так, що ці депутати є спільниками в злочині? Який здійснив Шеремета, незаконно захопивши елітну землю та заливши її бетоном, знаючи, що потім точно узаконить, за допомогою своїх депутатів?

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар