Читайте нас в соціальних мережах

«Між Зеленським і простими людьми утворилася прірва», – Ігор Побер

Четвер, 25 листопада 2021 18:47
Днями очільник Офісу президента Андрій Єрмак втрапив у черговий скандал.

Так, ЗМІ повідомили, що президент Володимир Зеленський та Офіс президента 4 дні святкували 50-річчя Єрмака на державній дачі, а гостей до резиденції доставляли гелікоптерами ДСНС. Однак в ОП таку інформацію журналістів заперечили.

Цю ситуацію обговорили у прямому ефірі каналу «НАШ» за участю народного депутата VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера.

– Ну, мабуть, кожна людина святкує день народження. Але чи усі так пафосно? Я довіряю журналісту Михайлу Ткачу, який оприлюднив це розслідування. Не думаю, що він ризикував би своєю репутацією, кажучи неправду. Не розумію для чого Офіс президента щось приховує. Ну сказали б чесно: «так, таке було», – прокоментував Ігор Побер.

Політик також підкреслив, що між Володимиром Зеленським і простими людьми утворилася прірва.

– Під час авіафоруму журналістам дозволили стояти не ближче, аніж за 80 метрів від президента. Ми бачимо, що за 2,5 роки між Зеленським і журналістами та звичайними людьми утворилася прірва. Коли представники влади переступають поріг Банкової, то відриваються від землі, нікого не бачать. Мабуть, це місце якесь наврочене,  зазначив Ігор Побер.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ