Читайте нас в соціальних мережах

«Накопичення мігрантів біля польсько-білоруського кордону організовано штучно за підтримки Росії,» – Ігор Побер

Середа, 10 листопада 2021 21:40
Днями поблизу польсько-білоруського кордону зібралися сотні біженців з країн Африки та Близького Сходу.

У мережі опублікували відео, записане поблизу прикордонного переходу Брузги-Кузниця, де чути постріли. У прикордонному комітеті Білорусі заявили, що ці звуки лунали з польської сторони.

Цю ситуацію обговорили у прямому ефірі телеканалу «НАШ» за участі народного депутата VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера.

– Є поняття «трудова міграція». Цим терміном ми можемо описати те, що наші українці їдуть в Польщу або інші країни, щоб заробити кошти і привезти їх в родину. Ситуація з людьми, що там на кордоні, зовсім інша. Люди, які зараз в Білорусі, були приречені тікати зі своєї країни. Причиною стала війна, наприклад, в Сирії, до якої дуже доклалася й Росія, – зазначив Ігор Побер. – Думаю, що зараз ціль мігрантів – не Польща, а більш розвинені європейські країни –  Німеччина, Ірландія, Франція. Ми ж знали, що рано чи пізно це буде. Однак я більш схиляюся, що це накопичення мігрантів було організовано штучно. Імовірно, владою Білорусі за підтримки тієї ж Російської Федерації, щоб надавити трішки.

Коментарі  

0 #1 Великий та дурний 11.11.2021, 17:07
А де такі ж заяви стосовно Туречини,Греції та Італії? З 2015 року біженці пруть до Європи,а побер тільно но прозрів
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ