Читайте нас в соціальних мережах

«Національний Пантеон Героїв буде місцем єднання», – Михайло Головко

Середа, 10 листопада 2021 16:35
Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко та весь депутатський корпус звернулися до керівництва держави.

Політики закликають президента, Верховну Раду та Кабінету Міністрів створити у Києві Український національний пантеон Героїв.

– Зараз увесь світ є свідком творення нової української історії, боротьба за Незалежність триває! Як ніколи, українцям потрібна опора, міцний фундамент для досягнення повної перемоги. Однією з складових цього фундаменту має стати Український національний пантеон Героїв, – зазначає Михайло Головко.  Меморіальний комплекс Український національний пантеон Героїв буде місцем єднання живих, де кожен українець відчуватиме себе представником великого народу, гордим за його героїчне минуле, а також усвідомлюватиме себе причетним до творення його сучасної історії!

У зверненні, ініційованому головою Тернопільської обласної ради, депутати закликають негайно розпочати спорудження пантеону Героїв та забезпечити перепоховання у меморіальному комплексі видатних українських діячів. Зокрема Пилипа Орлика, Богдана Хмельницького, Симона Петлюри, Євгена Коновальця, Степана Бандери, Андрія Мельника та інших.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Анатолій 10.11.2021, 20:12
Головко вміє лише кидати декларативні гасла, а ще вміє витрачати бюджетні кошти на облаштування робочого місця, а ще любить пхати свого носа не у свої справи, трутень, від якого нічого не залежить
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ