Читайте нас в соціальних мережах

Ігор Побер: «Викриття підробленого Covid-сертифікату Надії Савченко стане гарним уроком для багатьох»

Субота, 23 жовтня 2021 13:00
Надія Савченко із сестрою намагалися потрапити в Україну з підробленим сертифікатом про вакцинацію від коронавірусу. Липовий документ виявили в аеропорту «Бориспіль».

Цю ситуацію обговорили у прямому ефірі каналу НАШ за участі народного депутата VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера.

– Це буде хорошим уроком для всіх. Такі приклади повинні наводити в етерах телеканалів, щоб люди розуміли: так робити не можна. Звісно, Надія Савченко зараз не знає, як це пояснити. Хоча ще кілька днів тому вона на телебаченні розповідала про вакцинацію та коронавірус. Говорила так, ніби є чудовим фахівцем у медицині. Ну не личить відомій людині на такому попадатися,  зазначив Ігор Побер.

Політик також підкреслив, що проблема підроблених Covid-сертифікатів є не лише в Україні, а й за кордоном.

– Нещодавно приїхали мої друзі з Канади. Вони розповіли, що там липовий сертифікат про вакцинацію коштує 250 доларів. Подейкують, що в нас, в Тернополі, він дешевший. Можна придбати за 100 доларів,  розповів Ігор Побер.

Коментарі  

0 #1 Мария 23.10.2021, 14:26
А що, вже доказано, що фальшивий? Чи то по принципу, я всрався на тебе, а ти попробуй відмитися? Та й якщо відмиєшся, то хто тебе вже слухати буде?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ