Читайте нас в соціальних мережах

«Освітня та культурна інфраструктура Теребовлянської громади потребує допомоги», – Олег Продан (відео)

Вівторок, 19 жовтня 2021 11:58
Освіта – один із пріоритетних напрямків, який потребує вдосконалення в Теребовлянській ОТГ.

Так вважає кандидат на посаду голови громади, корінний житель Теребовлі, начальник Управління розвитку інфраструктури та дорожнього господарства ТОДА Олег Продан.

Серед першочергових завдань Олег Продан називає ремонти шкіл, дитсадку, клубу у селах Долина та Довге.

– У населених пунктах, які входять до Теребовлянської громади, є типові для сіл проблеми: потреба в ремонті шкіл, ФАПів, клубів, дитячого садка. Усі ці об’єкти потребують поточного ремонту, а деякі – капітального. Аби вирішити ці проблеми, ми будемо формувати соціально-економічну програму розвитку громади. У ній по роках розплануємо першочергові кроки з перспективою до 2025 року. Освіта – одна із пріоритетних галузей, яка потребує допомоги, адже вона виховує нашу молодь, майбутнє нашої громади та України, – зазначив Олег Продан.

Директор Долинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ігор Боднар розповів, що за понад три десятки років у навчальному закладі досі не змінювали перекриття.

– Я вже 30 років працюю тут директором школи. З того часу ще жодного разу не перекривали дах, бо завжди не вистачає коштів. Окрім Олега Йосиповича, досі до нас ніхто не приходив і не цікавився проблемами,  підкреслив Ігор Боднар.

Детальніше – у відео.

 

Додати коментар