Читайте нас в соціальних мережах

«Українська правоохоронна система перебуває у слабкому стані», — Михайло Головко

Неділя, 10 жовтня 2021 20:49
Країна не матиме успішного майбутнього, не створивши безпечних умов своїм громадянам.

Таку думку в ефірі програми «Повечір'я» висловив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

— Взагалі в нас немає безпеки. Немає порядку в правоохоронній системі. Ми ж бачимо, скільки публічних вбивств і злочинів було скоєно, але майже нічого не розслідували. Спочатку звинувачували без суду і слідства та арештовували людей, а потім — випускали. Тому сьогодні гарантувати якусь безпеку ніхто не може.  В нас не вичищено російську агентуру, немає порядку на кордоні, я вже нічого не кажу про ліквідацію тіньових схем продажу наркотиків, зброї тощо, — говорить Михайло Головко.  Запитайте перехожих, чи вони можуть з впевненістю сказати, що в нас є безпека. Звісно, її немає, це є вирок системі. Країна не матиме успіху та майбутнього, якщо вона не може створити безпечні умови для своїх громадян. Сьогодні наша правоохоронна система в слабкому стані, вона недопрацьована.

Негативно вплинула на правоохоронні органи реформа, проведена ще за часів президенства Петра Порошенка, зазначає голова Тернопільської обласної ради.

— Я вважаю, що вона була негативною. Вони зробили показуху з патрульної поліції. Понабирали з вулиць хлопців і дівчат, які не мали досвіду, побили автомобілі і в результаті кілька років пройшло для того, щоб їх чогось навчити. Вони не могли навіть ДТП оформити на початку, — каже Михайло Головко. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+3 #1 Анатолій 10.10.2021, 23:16
в такому слабкому стані, що боїться застосувати Закон до місцевих вождів від ГО 'Свобода" за забудову регіонального ландшафтного парку Загребелля, за руйнування фортеці на горі Бона в Кременці, за експерименти над людьми, за дискримінацію громадян України за ознакою реєстрації, за надмірно використані кошти на обслуговування нікому не потрібного чиновницького апарату облради (ремонт облрадівської кухні на 1 млн.грн, нові автомобілі представницьког о класу, премії), діти від хвороби помирають, а ці свободівські мерзоти за вишиванками ховають корумповане нутро
Скарга

Додати коментар