Читайте нас в соціальних мережах

«Разумков виконував норми закону, на відміну від президента,» – Ігор Побер

Середа, 06 жовтня 2021 18:23
Під час виїзного засідання у Трускавці «слуги народу» зібрали необхідну кількість підписів, щоб ініціювати відкликання з посади голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова.

Володимир Зеленський заявив, що Разумков не підтримує позицію партії стосовно санкцій, боротьби з олігархами, а також має інші політичні погляди, аніж виборці президента.

Свою думку щодо цього у прямому ефірі каналу «НАШ» висловив народний депутат VII-VIII скликань з Тернопільщини Ігор Побер.

– Ми розуміємо, що спікер – посада політична. Кандидатуру Разумкова висувала монобільшість. Коли Арахамія бігав і збирав якісь підписні листи, вже було зрозуміло, що відставці – бути. Судячи із слів Зеленського у Трускавці, видно, що він переговорив з фракцією і голоси за відставку будуть. Аргументи, які навів президент щодо відставки Дмитра Разумкова, є порушенням закону,  зазначив Ігор Побер.

Політик підкреслив, що згодом Разумков створить нову політичну силу.

– Дмитро Разумков дотримувався закону, на відміну від президента. Два роки все всіх влаштовувало, коли голосували за те, чого хотіли на Банковій. А тепер, коли у спікера ВРУ з’явилася своя думка, він вже не потрібен. Ми прекрасно розуміємо, що сьогодні народжується нова політична сила. З часом побачимо, де з’явиться Разумков і хто буде в його команді,  підсумував Ігор Побер.  

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ