Читайте нас в соціальних мережах

«Українці зараз не почуваються у безпеці», – Михайло Головко

Четвер, 30 вересня 2021 10:03
За участі голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка у ефірі «4 каналу» говорили про обстріл автомобіля першого помічника президента Сергія Шефіра.

Правоохоронці повинні зібрати всі докази та докласти максимум зусиль для того, щоб винні були покарані згідно з законом, наголосив Михайло Головко.

– В Україні було багато резонансних замахів та вбивств, а винні досі не покарані. Правоохоронна система не впоралася з цими завданнями. Те, що президент наперед озвучує іменна винних без слідства, я вважаю неправильним. Версій може бути десятки, озвучуючи якусь одну, Володимир Зеленський схиляє до неї слідство, – зазначив Михайло Головко.

Голова обласної ради підкреслив, що наразі в Україні є низка проблем у правоохоронній сфері.

– Ми живемо у квазіправоохоронній системі. У нас немає порядку на кордонах, процвітає контрабанда, торгівля зброєю, наркотиками. Українці мають право жити в безпечній державі, почуватися захищеними та не переживати, що з їхніми дітьми, рідними і близькими може трапитися біда. Покарання винних у резонансних справах буде результатом роботи правоохоронців. А допоки буде такий стан справ, на жаль, ми, українці, не можемо себе відчувати в безпеці,  резюмував Михайло Головко.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ