Читайте нас в соціальних мережах

"Повномаштабна війна Росії зараз не потрібна", – Ігор Побер 

Вівторок, 14 вересня 2021 19:45
У п’ятницю, 10-го вересня, під час форуму YES Brainstorming  Володимир Зеленський зазначив, що допускає можливість повномасштабної війти з Росією.

Ця теза президента України стала однією з тем прямого ефіру на телеканалі НАШ, учасником якого став народний депутат VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігор Побер.

– Він правий і мені дуже приємно, що ставши президентом він зрозумів – Росія може напасти на нас. Завдяки українцям, окупанти все-таки зробили крок назад, зупинилися і не пішли далі. Однак, завоювали частину Донецької і Луганської області. Але було б добре, щоб журналісти нагадали Зеленському, де він був в 2014-му році, – зазначив Ігор Побер.

Політик також висловив свою думку стосовно війни з Росією.

– Якщо ми говоримо про напад, то, звичайно, від нашого східного сусіда можна чекати всього. Це підтвердив той самий 2014 рік. Однак, на сьогодні, думаю, Росії це не потрібно. В неї є заморожений конфлікт, яким вона може маніпулювати на шахівниці, спілкуватися з Німеччиною та США, вимагаючи щось для себе. Привела війська, пограла м’язами, відвела, а частину – залишила, – говорить Ігор Побер. – Ми ж не знаємо, про що вони розмовляли поза камери з паном Байденом. Думаю, якісь домовленості, все-таки, були і українська карта розігрувалася. Дуже сподіваюся, що повноцінного нападу не буде. Хочеться вірити, що ми живемо в 21-му, цивілізованому столітті.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ