Читайте нас в соціальних мережах

«За сім років війни користі від ОБСЄ майже не було», – Ігор Побер

Четвер, 02 вересня 2021 20:30
Радник української делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович днями заявив, що про розміщення миротворців на окупованій території Донбасу поки не йдеться.

Він пояснив, що на це потрібна згода двох сторін, а Росія не погодиться.

Свою думку щодо цього у прямому ефірі каналу «НАШ» висловив народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер.

– Гаряча фаза обстрілів на передовій починається вночі. Необхідно, щоб ОБСЄ працювали постійно, а не від години до години. За сім років війни практично ніякої користі від них не було. Складається враження, що представники ОБСЄ носять рожеві окуляри,  зазначив Ігор Побер.

Ні за попередньої влади, ні за чинної не було зроблено ніяких суттєвих  кроків щодо вирішення питання Донбасу, додав політик.

– Немає ніякого ні плану «А», ні плану «В», ні плану «С». Ми бачимо, що влада говорить, аби говорити. Краще б за цей час напрацювали спільну позицію, бо зараз кожен заявляє щось інше. Ну не може бути так в керівництві держави. Так, політологи, експерти можуть собі щось фантазувати в студіях, але не представники центральної влади. Президент, нардепи, Міністерство закордонних справ мають виступити з чіткою позицією щодо Донбасу й дотримуватися її,  наголосив Ігор Побер.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ