Читайте нас в соціальних мережах

"Головна причина наших нещасть – брак націоналізму", - Олег Тягнибок привітав українців з відновленням Незалежності (відео)

Вівторок, 24 серпня 2021 16:16
Олег Тягнибок, лідер ВО "Свобода" привітав українців з відновленням Незалежності України.

Політик наголосив саме на відновленні Незалежності України.

"З 30-ю річницею відновлення Незалежності України. Миру і щастя на своїй, Богом даній землі. Саме так – відновлення нашої Незалежності. Бо Україна не вчора народилася. Покоління й покоління українців мріяли та боролися за цю Незалежність. Сотні і сотні тисяч українських родин. Серед них і моя родина", - відзначив Олег Тягнибок.

За словами Олега Тягнибока, головна причина нещасть нашої нації – брак націоналізму серед ширшого загалу її.

"Це писав Микола Міхновський у книзі "Самостійна Україна". Хіба не є ці слова надзвичайно актуальні і сьогодні, через 120 років?, - наголосив Олег Тягнибок. - Та Україна незалежна, вільна і сильна. Що для цього потрібно? Насамперед чітко сказати усьому світові, ким ми з вами є. Ми – не стара совєтська колонія з умовними українськими ознаками. Ми – національна держава українського народу, що постала як результат тисячолітньої традиції української державності. Ми – правонаступники Української Народної Республіки, а не УССР, яка була окупаційною адміністрацією. І це необхідно негайно закріпити у законодавстві". 

Як наголосив лідер ВО "Свободи", українцям необхідно зробити усе, щоб їх не асоціювали з Совєтським Союзом.

"Потрібно розірвати всякі «зв’язки» із Совєтським Союзом та «рускім міром» в головах усіх українців. По-друге, повністю відмежуватися від тих злочинів, які комуністичний режим чинив у нас на території в час окупації – з 1921 по 1991 рік. А по-третє, ми зможемо висунути Московії вимоги компенсацій за злочини, скоєні тоталітарним комуністичним режимом проти українців під час окупації 1921–1991 років, - написав Олег Тягнибок. - А ще зможемо змусити Московію відшкодувати втрачені заощадження громадян України, передати належну нам частку Алмазного фонду, золотих та валютних запасів і закордонного майна колишнього Совєтського Союзу. Законопроект, який «Свобода» давно підготувала і зареєструвала у Верховній Раді, дозволить усе це зробити. Залишилось тільки взяти та проголосувати".

Підсумовуючи своє звернення до українців, Олег Тягнибок відзначив, що чим швидше ми завершимо боротьбу, тим швидше наші діти будуть жити у щасливій та мирній державі.

"Ми завершимо цю боротьбу. Завершимо остаточною перемогою. Щоб наші діти, і внуки, усі наступні покоління українців уже не мусили боротися за Україну, а щасливо жили і самі творили своє майбутнє", - підсумував Олег Тягнибок. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Роман 29.08.2021, 18:52
"Законопроект, який «Свобода» давно підготувала і зареєструвала у Верховній Раді, дозволить усе це зробити. Залишилось тільки взяти та проголосувати". " - що це за законопроект?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ