Читайте нас в соціальних мережах

Колишній високопосадовець МВС без медосвіти хоче стати директором лікарні в Бучачі, – активіст

Четвер, 29 липня 2021 13:15
Одіозний колишній правоохоронець Петро Шеремета, який займав керівні посади в правоохоронних органах за часів Януковича, хоче очолити Бучацьку центральну районну лікарню.

Про це розповів місцевий активіст Роман Довбенко.

За словами чоловіка, Шеремета вступив у «договорняк» з головою Бучацької ОТГ Віталієм Фреяком. Спільно вони морально тиснуть на людину, яка наразі виконує обов’язки головного лікаря, аби та написала заяву про звільнення, каже Довбенко.

–  Фреяк та Шеремета домовилися, що морально вб’ють в.о. головного лікаря. Після цього вони на вибори поставлять два кандидати – Шеремету і технічного. Уже все домовлено з місцевими депутатами, що «переможе» саме Петро Шеремета. Ця людина усе своє життя була страшенним корупціонером, а тепер хоче очолити медичний заклад, та ще й без необхідної освіти. Його єдина ціль, думаю, – матеріальне збагачення шляхом захоплення земельних ділянок,  зазначив Роман Довбенко.

Активіст також розповів, що пан Шеремета вже незаконним способом привласнив земельну ділянку поблизу Бучацької центральної районної лікарні. Роман Довбенко повідомив про цей факт правоохоронців.

 

Коментарі  

-1 #1 Горячківський В.В. 29.07.2021, 14:35
ГНАТИ В ШИЮ, МЄНТИ І СУДДІ В УКРАЇНІ НАЙБІЛЬШЕ ОХРЕНІЛИ, БАБЛО КОСЯТЬ ЛЮБИМИ СПОСОБАМИ. БЕЗ ЗАКОНУ І ЖОДНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ! !!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ