Читайте нас в соціальних мережах

З таким багатим досвідом Аваков невдовзі може отримати нову посаду, – Ігор Побер

Субота, 17 липня 2021 15:57
Днями, Верховна Рада України проголосувала за відставку очільника МВС Арсена Авакова, який очолював міністерство з 2014 року.

Підсумував результати роботи Авакова народний депутат VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігор Побер у прямому ефірі каналу «НАШ».

– На знаю, чи буду сумувати, але дійсно завершується ціла епоха Авакова, тривалістю у 7,5 років. Він пережив 4 прем’єр-міністри, двох президентів. Є багато питань до Арсена Авакова, можна згадати як позитиви, так і негативи. До позитивів – створення поліції. Ми гордилися тими хлопцями й дівчатами, які завзято ловили порушників й штрафували. Те, що Україна все-таки не розвалилася після 2014 року, що окупант не просунувся вглиб країни. Також можна згадати «рюкзаки Авакова», його війну з Порошенком, підтримку Юлії Тимошенко у першому турі, у другому – підтримку Зеленського,  зазначив Ігор Побер.

Політик підкреслив, що згодом ексочільник МВС може отримати нову посаду.

–  Думаю Аваков добровільно пішов й нікому мстити не буде. Можливо, Арсен Борисович згодом з’явиться на новій посаді чи в якійсь політичній силі. Він не буде створювати свій проєкт, але з таким багатим досвідом точно знайде собі місце,  наголосив Ігор Побер.

Додати коментар