Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі представили керівника обласного осередку ГО «Гідність нації»

Вівторок, 22 червня 2021 11:16
19-го червня голова та заступник ГО «Всеукраїнський патріотичний рух «Гідність нації» зустрілися з представниками руху в Тернополі.

У рамках зустрічі відбулося офіційне призначення Юрія Сеніва на посаду голови Тернопільського обласного осередку ГО «ВПР «Гідність нації».

Захід розпочався із офіційного передання прапора руху новопризначеному голові організації в нашому місті, спортсмену та голові обласної федерації тайського боксу – Юрію Сеніву.

ГО «Всеукраїнський патріотичний рух «Гідність нації» створена у травні 2018 року одним із головних функціонерів ММА в Україні, засновником і президентом ліги змішаних бойових мистецтв WWFC та Української федерації змішаних бойових мистецтв UF MMA Володимиром Теслею з метою популяризації спорту та здорового способу життя серед дітей і молоді.

Заступник голови ГО «ВПР «Гідність нації», який також є керівником Вінницького осередку, Вадим Кудіяров під час зустрічі у Тернополі наголосив на тому, що наразі рух розвивається та працює, зокрема, для того, аби підвищити рівень національно-патріотичного виховання молоді.

 «Виховання молоді - питання національної безпеки. Маємо розуміти, що не було б таких проблем на Донеччині та Луганщині зараз, якби там були свідомі молоді люди і відповідний рівень патріотизму. Ми розробили методику національно-патріотичного виховання та ініціюємо програми на рівні місцевого самоврядування та ОТГ. Що стосується спорту, то ми допомагаємо талановитим спортсменам, підтримуємо основні чемпіонати області і міжнародні турніри, переможцям видаємо стипендії. А молодіжна політика зосереджена на створенні комунікативного  майданчика для молоді, щоб вони могли запропонувати власні ідеї, щоб розуміли, що їх чують і є кому підтримувати їхні ініціативи», – розповів Вадим Кудіяров.

Він також зазначив, що рух вже має схему початку для роботи на Тернопільщині. Хоча, звичайно, діяльність організації не шаблонна, адже кожен регіон має власні потреби та особливості, які враховують представники організації:

«Представників з Тернополя ми запросимо до нашого головного корпусу і там вони пройдуть навчання. Покажемо, за якими принципами ми працюємо і обов’язково надамо всю необхідну юридичну базу та іншу необхідну підтримку для ефективної діяльності».

Юрій Сенів – голова Тернопільського обласного осередку ГО «ВПР «Гідність нації» запевнив, що готовий до нових обов’язків та впевнений, що організація активізує молодих людей міста.

«Наша молодь готова до співпраці, особливо у спортивному напрямку, оскільки у нас багато спортивних клубів, ми їх підтримуємо. Маємо вже дуже багато ідей і базу для старту активної діяльності в найкоротші терміни», – каже Юрій Сенів.

Юрій зазначив, що він з колегами справді розуміють, що окрім спорту, увагу молоді необхідно зосереджувати і на патріотичному вихованні. До того ж, спортсмен зауважив, що добре розуміє, що він з іншими представниками ГО для багатьох буде прикладом для наслідування.

«Головне – поводитись достойно. Як і з тренерською роботою, думаю, я з цим впораюсь. Мені подобаються ідеї та принципи роботи представників ГО «Гідність нації», саме тому я без вагань погодився на таку посаду і вдячний за довіру. Впевнений, що чимало місцевої молоді нас підтримають та долучаться до наших лав, адже «Гідність нації» вже має добру репутацію в інших областях. Думаю, Тернопіль вже незабаром побачить результати нашої роботи в різних напрямках», – підсумував Юрій Сенів. 

 gidnist_natsiyi_22_06_21.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ