Читайте нас в соціальних мережах

Юлія Тимошенко: "Влада обкладає українців новими податками"

Субота, 19 червня 2021 10:42
За красивою назвою – про податкову амністію – «слуги народу» приховали закон, яким змусять людей заплатити від 5 до 9% податку на їхнє майно і заощадження. Це побори і приниження.

Так Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко охарактеризувала ухвалений монобільшістю законопроєкт №5153.

«Їхня ідея полягає в тому, що після ухвалення та підписання президентом цього закону кожен громадянин України муситиме заповнити декларацію, а потім заплатити податок від 5 до 9% на все майно та заощадження. Це не просто знищення середнього класу, це зачистка України», – наголосила Юлія Тимошенко.

Лідерка «Батьківщини» обурилася, що декларування для депутатів і чиновників усіх рівнів відбулося без будь-якого оподаткування, до декларацій можна було вносити все: від маєтків до церков, а для народу декларування передбачає сплату податків.

«Це побори, це не легалізація, це просто приниження людей, щоб забрати останнє. В законі написано, що декларування добровільне, але якщо не задекларував, то буде кримінальна справа по статті. Так «слуги народу» розправляються зі своїм народом», – зауважила Юлія Тимошенко, додавши, що ухвалений закон команда «Батьківщини» оскаржуватиме у Конституційному Суді.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #6 Lena 21.06.2021, 19:55
Шановна (чи шановний),я вас не зачinaла анi словом,анi з nibслова,я просто виразила свою думку й маю на це повне право,не маэ значення,чи вона така ж чи вigмiнна вig думки натовпу,а те,що вам не подобаэться,не даэ вам жодного права мене чи когось iншого поливати брудом,от i все;краще бути скотиною,з ваших слib,яка нiчого не зробила для краIни,анiж Брехливою мраззю,яка обкрала все що можна й чого не можна,плюс опозорили державу на цIлий свim (надIюсь тут ясно й так,що маэться на увазi не одне чмо,а 450 неробiв,та всi тi,хто э ганьбою для краiни,а на мою думку,гоньба вони всi без вийнятку,почина ючи з 1991 й по 2021)
Скарга
-1 #5 Правда 21.06.2021, 10:11
Напевно громадянка Лена обкурена або не все з головою в порядку, або чмо проплачене.
Скарга
+1 #4 Lena 20.06.2021, 20:28
Я ще тебе не бачила й надiюсь не побачу,бо ти ублюдок та виродок nig Правдою,таке як твоя твоя фаворитка Брехлива коса жуля,це моэ право,як до кого ставитися й твоix тупорилих мозгiв це не касаэться,дойшл о??? Мразь кончена Правда!!!
Скарга
+1 #3 Lena 20.06.2021, 09:33
Чмо паршиве заткнися,я тебе не чiпаю гадина,скотина безрога!!!
Скарга
-1 #2 Правда 20.06.2021, 09:16
Це створіння Лена, худоба нижчої раси. Собака подивись на себе в зеркало і скажи що ти скотино зробила для держави ніж позорити і писати такі речі.Яка Тимошенко не є, але людина освічена і якщо би не цей з чистими руками по лікті ситуація в країні була б інша і винити освічену людину у всіх гріхах це злочин.
Скарга
+1 #1 Lena 20.06.2021, 00:13
Ми вже бачили,якою пташкою являэться двонога тварюка Жуля на посадi прем’эр мiнiстра,так що не треба тут когось хулити (хоча як на мене то вони всi мразота)!!!
Скарга

Додати коментар