Читайте нас в соціальних мережах

«Руху вперед не буде», – Ігор Побер про ймовірний новий майданчик для переговорів щодо Донбасу

Вівторок, 08 червня 2021 10:12
Днями Надзвичайний і Повноважний Посол Польщі в Україні Бартош Ціхоцький заявив, що Польща готова стати новим майданчиком для переговорів Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.

Це обговорили у прямому ефірі каналу «НАШ» за участі народного депутата VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера.

– Останнім часом ми чули чимало заяв від пана Кравчука, а з російського боку – думки абсолютно протилежні. Думаю, вибір цього майданчика буде тривати дуже довго, але нічого не зміниться, руху вперед не буде. Ми зайшли в глухий кут. Українська сторона не хоче проводити вибори, поки там знаходяться російські війська, а РФ наполягає: спочатку вибори, потім кордон, – зазначив Ігор Побер.

Політик також підкреслив, що Україна не виконала домовленості, досягнуті в Парижі.

– На переговорах у Парижі минулого року Україна взяла на себе певні зобов’язання, але не виконала їх. То як тепер ми можемо вимагати від когось дотримувати слова?! Наразі я не бачу заміни Мінську. Багато говорять про Будапештський формат, але не буде в нас Будапештського формату,  резюмував Ігор Побер.   

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ