Читайте нас в соціальних мережах

«Думаю, без Путіна тут не обійшлося», – Ігор Побер про скандал з літаком в Білорусі

Понеділок, 31 травня 2021 19:00
23 травня у Білорусі за вказівкою президента Лукашенка підняли винищувач, щоб посадити у Мінську літак Ryanair, на якому перебував опозиціонер Роман Протасевич.

Цю ситуацію прокоментував народний депутат VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігор Побер у прямому ефірі програми «Змістовно з Христиною Яцків» на телеканалі «Еспресо TV».

– Ці події з літаком у Білорусі обурили весь світ. Ну як затримати у такий спосіб 26-річного блогера? Це «Батька» точно не прикрашає. Він лише нашкодив своїй репутації та економіці держави. Думаю, без Путіна тут точно не обійшлося. За хлопцем стежили спецслужби РФ, – зазначив Ігор Побер.  

Також політик підкреслив, що як з боку Росії, так і з боку Білорусі нам необхідно укріплювати кордони.

– Ми добре пам’ятаємо, як у 2019 році «Батька» приїжджав в Україну. Була зустріч двох президентів, стільки договорів підписали і перспектив обговорили. Пригадую тодішні слова Лукашенка. Він сказав, що дає слово як президент братньої Білорусі, що жоден танк чи воїн з їхнього боку не зайде. Пройшло два роки. Змінилася геополітична ситуація. Зараз є осторога, тому треба як з боку Росії, так і з боку Білорусі укріплювати кордони, хоч це буде важко, – додав Ігор Побер.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ