Читайте нас в соціальних мережах

Перевести Стерненка у СІЗО Києва - вимагає нардеп з Тернопільщини

Середа, 24 лютого 2021 20:30
Нардеп з Тернопільщини від правлячої партії Ігор Василів висловив позицію щодо вироку суду над активістом Сергієм Стерненком. 

За словами Ігоря Василіва, він та його фракція чітко поділяють думку більшості суспільства щодо негайної судової реформи в Україні і справа Стерненка це яскравий приклад тому. Також депутати вимагають перевести Сергій Стерненка до приміщення СІЗО у Києві. 

"Ми, народні депутати України від “Слуги Народу”, що нижче підписалися:1. Повністю поділяємо вимогу щодо крайньої необхідності негайно провести судову реформу і докладемо максимум зусиль, щоб вона стала пріоритетом в 2021 році. 2. Вимагаємо перевести Сергія Стерненка у Київське СІЗО, щоб гарантувати безпеку для його життя і здоров'я. 3. Вимагаємо публічного, прозорого судового процесу у всіх наступних інстанціях. 4. Просимо сприяти тому, щоб подальший судовий процес відбувся під головуванням суддів, які мають бездоганну репутацію в професійному колі і мають довіру громадськості. 5. Вимагаємо провести розслідування щодо того, якими саме особами здійснювалися і здійснюється підбурювання до протизаконних дій. 6. Звертаємося до громадянського суспільства із закликом: Будьте уважними! Не дайте себе використати у брудній політичній грі та не дозвольте підмінити вимогу справедливого розгляду справи Стерненка спробами дестабілізувати ситуацію в Україні, - відзначив нардеп з Тернопільщини Ігор Василів". 

Додамо, сьогодні Тернопільська районна рада прийняла звернення до президента, Верховної Ради України та Генерального прокурора щодо неприпустимого судового вироку у «справі проти Стерненка»

На черговому засіданні сесії Тернопільської районної ради 38 депутатів проголосували за звернення до президента України, Верховної ради України, Генерального прокурора України щодо неприпустимого вироку активісту Стерненку.

ЗАЯВА народних депутатів України від фракції Слуга Народу щодо ситуації навколо справи Стерненка Справа Стерненка, яку...

Опубліковано Ігором Василевим Середа, 24 лютого 2021 р.
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ