Читайте нас в соціальних мережах

Нечесні вибори: у двох селах Бучацького району кричущі факти фальсифікації голосів (відео)

Вівторок, 03 листопада 2020 18:38
На Тернопільщині у центрі скандалу щодо фальсифікації результатів місцевих виборів опинилося декілька сіл Бучацького району.

Аномально високу явку виборців зафіксували у Жнибородах та Дулібах. У цих селах явка становила близько 80%, коли інших дільницях Тернопільщини – менше як 45%.

З 390 виборців 317 масово "віддали" свій голос за одну партію – "Європейську солідарність" Що цікаво, за цю політсилу проголосували майже всі жителі села. Навіть ті, які перебували за межами країни.

«Вибори не пройшли чесно. Багато хто виїхав з села, але їх голоси пройшли. В дійсності вони не голосували, за них хтось проголосував», – каже жителька села Дуліби Олександра Іванишин.

Мешканці села Жизномир Бучацького району розповідають, що голосували за партію «Довіра», однак у підсумковому протоколі цю політсилу підтримало «0» виборців. Відтак, частина голосів просто зникла.

«Результати виборів сфальсифіковані. Багато голосувало «лівих» людей, які навіть не приходили на вибори. А старенькі голосували під впливом комісій», – говорить жителька села Берем'яни Марія Бішин.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ