Читайте нас в соціальних мережах

За партію ЄС «голосували» й ті, хто зараз на заробітках в Європі: у двох сусідніх селах на Тернопільщині – неприродньо рекордно висока явка виборців

Четвер, 29 жовтня 2020 17:41
У двох сусідніх селах на Бучаччині Жнибороди і Дуліби явка виборців становила 77 % і 82 % при тому, що у всіх інших населених пунктах вказана цифра навіть не наблизилася до 50 %.

Вочевидь, такі дані пов’язані із тим, що до обох сіл із найбільшою явкою виборців має відношення кандидат «Європейської солідарності», однокурсник Степана Барни – Мар’ян Василечко. У одному із населених пунктів він очолює сільську раду, в іншому – проживає.

І хоч ці населені пункти не зазнали відчутних позитивних змін за часів головування Василечка, та політсила, представником якої він є, на місцевих виборах отримала аж 95 % підтримки. Цікавим є те, що за період своє каденції впливовий голова від тодішньої провладної партії не спромігся зробити в селі дороги, будинок культури, освітлення

На виборчу дільницю «прийшли» підтримати «Європейську солідарність» майже всі жителі села, навіть ті, які перебували за межами області та країни.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ