Читайте нас в соціальних мережах

Володимир Донецький: «Успіх Микулинецької громади починається з якісного виховання дітей» (відео)

Четвер, 15 жовтня 2020 12:33
Партія «Довіра» продовжує знайомити жителів Тернопільщини зі своєю командою.

На посаду голови Микулинецької ОТГ «Довіра» висуває начальника фінансового управління Теребовлянської районної державної адміністрації Володимира Донецького.

Володимир Володимирович – уродженець села Дарахів. Своєму рідному селу він повсякчас допомагає вирішувати проблеми та покращувати інфраструктуру.

– Я народився в селі Дарахів на Теребовлянщині. Свій рідний куточок я ніколи не забуваю, завжди намагаюся чимось допомогти, – каже Володимир Донецький. –  Питання здоров’я наших людей стоїть на першому місці. Тому особливу увагу ми приділяємо амбулаторіям, ФАПам. Не менш важливо для жителів нашої громади й те, щоб вони мали де провести своє дозвілля. Нещодавно спільними зусиллями з сільським головою ми відремонтували Будинок культури.

Володимир Донецький також допоміг відремонтувати Дарахівський дошкільний навчальний заклад загального розвитку, облаштувати нову котельну, змінити покрівлю, встановити систему вентиляції у школі села Дарахів.

Сільський голова Дарахова Марія Сивульська наголошує, підтримуватиме Володимира Донецького на посаду голови Микулинецької ОТГ, бо саме такі люди зможуть підняти рівень життя в громаді.

– Немає такої людини, якій би він відмовив у допомозі. Тепер району вже не буде, а тому потрібно мудрих людей, які б знали, що, як і де робити. Я впевнена, що з усіма викликами, які стоятимуть перед головою Микулинецької громади, Володимир Володимирович впорається,  підкреслює пані Марія.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ