Читайте нас в соціальних мережах

АТОвець Олександр Саричев балотується на посаду голови Збаразької громади

Субота, 26 вересня 2020 22:02
Про дане рішення Олександр Саричев сьогодні сам повідомив у Фейсбук на власній сторінці. 

"Доброго дня! Мене звати Олександр Саричев. Я народився, виріс і живу у місті Збараж. Коли розпочалась Революція Гідності разом з Устимом Голоднюком був на Майдані в 38 сотні самооборони. Потім розпочалась російсько-українська війна і я у 2014 році пішов воювати на Схід. Після повернення займаюсь волонтерством, допомагаю побратимам. Разом з дружиною виховую доньку і сина. Я люблю Збараж, тому хочу створити всі умови, щоб наші діти ходили у хороший дитячий садок, мали якісну освіту, щоб у лікарні надавали кваліфіковану лікарську допомогу, - написав Олександр Саричев. Не буду обіцяти, а як людина військова, виконуватиму. Хочу, щоб влада і жителі Збаража взаємодіяли. Говорили про наявні проблеми і спільно їх вирішували. Разом ми змінемо наше місто. Я вірю, що спільно ми зможемо зробити Збаразьку громаду сильною, туристичною, з якісною інфраструктурою. Вчора ТВК зареєструвала мою кандидатуру на кандидата на посаду голови Збаразької громади. Я, як і ви, вірю у краще.Тому давайте покращимо громаду разом". 

До слова, Олександр Саричев народився 11 червня 1993 року в місті Збараж, Збаразького району, Тернопільської області.

В 2008 році закінчив Збаразьку загальноосвітню школу I-III ступенів №3 імені Тараса Михальського.

З 2008 по 2010 рік навчався в Львівському державному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут.

З 2010 по 2016 навчався у Львівській комерційній академії за спеціальністю «Товарознавство та експертиза митної справи»(диплом магістра).

У 2018 році закінчив курс навчання у «Київській школі економіки» за спеціальністю «Підприємницька діяльність для ветеранів АТО».

В 2013 році будучи студентом пішов відстоювати Європейські цінності на мирний протест у Києві який згодом переріс в «Революцію Гідності» з якого в 2014 році встав в лави захисників Української Соборності та Незалежності в Російсько-Українській війні.

З 2014 по 2016 рік проходив військову службу на контракті в/ч ПП В-1252 на посаді “навідник гармати танка Т-64”, з 2016 по 2017 продовжив військову службу у в/ч ПП В-2970 на посаді “головний сержант роти – командир танка”, у 2017 році демобілізувався з лав ЗСУ.

З 2015 року і дотепер депутат Збаразької міської ради.

З 2018 року і по-теперішній час фізична особа підприємець. Займається волонтерською діяльністю(з 2014 року і на даний момент), учасник «Народної дружини» міста Збаража.

З 2019 року займає посаду заступника керівника благодійного фонду «Пам’ять і Любов».

 

Доброго дня! Мене звати Олександр Саричев. Я народився, виріс і живу у місті Збараж. Коли розпочалась Революція...

Опубліковано Олександром Саричевим Субота, 26 вересня 2020 р.

Додати коментар