Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські оселі стають синьо-жовтими (відео)

Вівторок, 25 серпня 2020 09:00
Активісти партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість» започаткували акцію “Прапор України у кожному домі!”.

Важливо.

Політична партія «Порядок. Відповідальність. Справедливість», команда, яка підтримує мера Тернополя Сергія Надала, ініціювала нову патріотичну акцію – прапор України у кожному домі. Чимало тернополян приєдналися до акції і прикрашають свої оселі, вікна, балкони синьо-жовтими прапорами.

Суть акції.

Це акція до Дня прапора та Дня Незалежності. Активісти партії безкоштовно роздають тернополянам прапори України. Людина, яка взяла прапор має його вивісити у себе на балконі, вікні, або в іншому видному місці.

Головна мета акції.

Щоб на два найголовніших свята нашої держави – День прапора та День незалежності, наш рідний Тернопіль замайорів синьо-жовтими прапорами. І наше рідне місто стало синьо-жовтим.

Активісти закликають всіх бажаючих долучатися до акції. Показати всій Україні, що Тернопіль є містом справжніх патріотів.

 

 

У ТЕРНОПОЛІ МАСОВО РОЗДАЮТЬ ПРАПОРИ УКРАЇНИ

У ТЕРНОПОЛІ МАСОВО РОЗДАЮТЬ ПРАПОРИ УКРАЇНИ ?? Тернополяни приєдналися до акції і прикрасили свої оселі, вікна, балкони синьо-жовтими стягами. Цю акцію до Дня прапора і Дня Незалежності України започаткувала політична партія «Порядок. Відповідальність. Справедливість» - команда, яка підтримує Сергія Надала. Нехай Тернопіль замайорить синьо-жовтими прапорами - символом нашої незалежності ??

Опубліковано Порядок Відповідальність Справедливість Пʼятниця, 21 серпня 2020 р.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ