Читайте нас в соціальних мережах

"Дуже несправедливо виходить", – скандал довкола виділення коштів для ремонту доріг на Тернопіллі набирає обертів

П'ятниця, 14 лютого 2020 11:35
Резонансних обертів набирає скандал довкола виділення коштів на ремонт доріг місцевого значення у Тернопільській області у 2020-му році.

Річ у тому, що новопризначений голова Тернопільської обласної держадміністрації Ігор Сопель виділив на ремонт доріг у своєму "рідному" Гусятинському районі грандіозних майже 100 млн грн.

Це обурило депутата Збаразької міської ради, адже вони отримали лише 22,5 млн грн. Про несправедливий розподіл коштів Роман Напованець написав у Facebook.

Депутат зазначив, що на Гусятинський район, де протяжність доріг становить біля 150 км, виділили майже 95 мільйонів, а на 215 км доріг у Збаразькому районі дали лише трохи більше 22-ох.

"У рідний район голови ОДА планується виділити близько 95 млн. грн, хоча вся протяжність доріг Гусятинського району біля 150 км, якщо це правда, то якось дуже несправедливо виходить...", – обурюється Роман Напованець.

Він написав депутатське звернення до голови Тернопільської ОДА Ігоря Сопеля з проханням включити до переліку об'єктів ремонту на 2020 рік вулиці Чорновола, Грушевського, Незалежності, Марусі Богуславки, частину вулиці Данила Галицького та Залізничної, а також Максимівське шосе.

"Виходить, що обіцяні "безпрецедентні для історії України кошти на ремонт доріг" обходять Збараж і район стороною", – підсумував він.

Коментарі  

0 #1 Віталій 15.02.2020, 18:40
А на підгаєцький ройон напевно 1 гривню виділяють
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ