Читайте нас в соціальних мережах

Ігор Побер: «Зеленський мав раніше відреагувати на «злив» плівок»

Понеділок, 20 січня 2020 21:10
Президент України Володимир Зеленський вимагає, аби за два тижні правоохоронці встановили причетних до запису розмови під час зустрічі прем'єр-міністра Олексія Гончарука, міністрів і представників Національного банку України.
 
Про це він заявив на зустрічі з керівниками Служби безпеки України, Офісу Генерального прокурора, Міністерства внутрішніх справ, Національного антикорупційного бюро, Державного бюро розслідувань та Управління державної охорони.
 
На думку народного депутата VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера, Володимир Зеленський мав значно раніше відреагувати на «злив» плівок. Таку думку він висловив у прямому ефірі телеканалу «НАШ».
 
– Президент зібрав силовиків трохи запізно. Потрібно було дати команду розібратися в ситуації одразу після оприлюднення запису, а не влаштовувати вночі розборки з прем’єром. Сьогодні ми живемо не в президентській державі, а тому прем’єр-міністр це фактично перша особа в державі. Як його можуть прослуховувати та «зливати» якісь переговори?! Це ж ненормально. Наша країна – у стані війни. А якщо завтра записи із засідання РНБО викладуть у мережу? Тоді вся конфіденційна інформація буде у вільному доступі. Як же інформаційна безпека?! Чим взагалі сьогодні займаються Баканов, Аваков? Гончарук справді у некоректній формі висловився про очільника держави, але він сказав правду. Всі прекрасно знають, що в голові у Володимира Зеленського. Ми з колегами, коли обговорювали цю ситуацію, то згадували, що в часи Януковича після таких слів вже б вибили комусь зуби чи поламали ребра. Я раджу президенту просто проковтнути слова, сказані про нього, та запити водою,  пояснив Ігор Побер.
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар