Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський нардеп Богданець потрапив до лікарні після бійки у ВРУ

Середа, 11 грудня 2019 15:23
У Кулуарах Верховної Ради України сьогодні побилися три ексдепутати-свободівці та нардеп з Тернополя від «Слуги народу» Андрій Богданець.
 
Як вже повідомляли раніше, народні обранці попередніх скликань від ВО «Свобода» Едуард Леонов, Ігор Мірошниченко, а також колишній очільник Тернопільської облради Олексій Кайда почубилися з Андрієм Богданцем. Конфлікт мав місце після засідання комітету з питань аграрної та земельної політики. Причиною стало питання запровадження ринку землі сільськогосподарського призначення в Україні.
 
Колега Богданця з фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук у фейсбуці повідомила, що тернопільський «слуга» зараз перебуває в лікарні.
 
– Андрій з підозрою на струс мозку в лікарні. Ми заявляємо про неприпустимість будь-якого тиску на народних депутатів під час обговорення і ухвалення державних рішень, у тому числі й у першу чергу – із застосуванням сили. Ми нікому не дозволимо у неполітичний і непарламентський спосіб впливати на роботу представників народу України, – написала Кравчук.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ