Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни можуть обрати до Парламенту Степана Барну

Неділя, 30 червня 2019 16:03
Лідер партії «Європейська солідарність» - Петро Порошенко завітав на Тернопільщину.

Він дякував тим, хто вірив у нього, в його команду та віддав свій голос на виборах Президента України 2019.

«Ми доб'ємося членства в Євросоюзі, ми забезпечимо добробут для кожного українця. У 2023 році подамо заявку на членство в ЄС і підпишемо план дій щодо членства в НАТО. Це гарантія добробуту та безпеки України. Адже за 70 років існування НАТО ніхто не наважувався напасти на жодну із країн-членів Альянсу», - наголосив Петро Порошенко.

Лідер партії ЄС представив у Тернополі свою команду. Людей, разом із якими готовий боротися за українське майбутнє до перемоги – доки українці не отримають кращий рівень життя та надійні гарантії тривалого миру.

Від Тернополя до нового Парламенту балотується Степан Барна, голова ОДА 2015-2019 років. Його вважають справжнім патріотом та відданим громадянином своєї держави. За час керування областю проявив себе вмілим управлінцем та господарником, зумів вивести Тернопільщину на ТОПові позиції

Під час промови перед тернополянами Степан Барна підсумував зроблене за останні роки, а це, зокрема, відновлення 44 артилерійської бригади на Тернопільщині, набуття статусу української помісної церкви, збереження української мови та визнання УПА як воюючої сторони у Другій світовій війні.

«Наше завдання продовжити курс, який відображений у Конституції нашої держави, - курс на Євроантлантичну інтеграцію. Тому, що наша безпека серед країн, які мають високі стандарти захисту, єдності і досвіду боротьби з російським окупантом», - наголосив Степан Барна.

На зустріч із політичною партією «Європейська солідарність» прийшли сотні тернополян. Це люди різного віку, які розділяють погляди команди та готові підтримувати її на виборах до парламенту.

Тернополянка пані Марія запевняє, що 21 липня буде підтримувати Степана Барну, оскільки за час своєї каденції він не давав обіцянок, яких не виконав, а навпаки - доводив усе реальними справами.

«За 4 роки він був самим близьким з тернополянами. За кожну справу, яку брався - доводив до кінця. Справ у Тернополі було дуже багато, і зробив він їх з достойністю», - зазначає тернополянка.

Нагадаємо, позачергові вибори до Верховної Ради України відбудуться 21 липня. Партія «Європейська Солідарність» - під номером 10 у виборчому бюлетені. Мажоритарного кандидата, якому довірять відстоювати інтереси міста, тернополяни повинні обрати в іншому бюлетені.  

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ