Читайте нас в соціальних мережах

Степан Барна завжди на стороні людей - голова спілки ветеранів Афганістану

Субота, 29 червня 2019 23:00
Вважається, що влада – однин із «лакмусів», який перевіряє людину на її особистість якості.

Кожен іспит владою проходить по-різному. Голова Тернопільської ОДА 2015-2019 років Степан Барна, на думку авторитетних людей краю, цей іспит витримав.

Сергій Лісовий, який очолює Тернопільську обласну організацію української спілки ветеранів Афганістану розповідає, що познайомився зі Степаном Барною, коли звернувся в ОДА з питанням щодо покращенням умов соціального захисту воїнів-афганців.

«Завдяки його чіткій позиції нам вдалося вперше за часи Незалежності України члени нашої організації отримали 13 квартир. Також афганцям виділили земельні ділянки, допомагали з облаштуванням сільського господарства та медичним обслуговуванням. Це важлива управлінська робота, яку зумів гідно виконати Степан Барна», - зазначає громадський діяч.

На його погляд, у парламенті Степан Барна зможе продовжити ініціативи на корить жителів Тернополя. «Ввважаю, що на цих парламентських виборах необхідно підтримати Степана Барну. Мені імпонує його державницька та політична позиція, він завжди на стороні людей», - зазначає Сергій Лісовий.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ