Читайте нас в соціальних мережах

«Складається враження, що влада зовсім не зацікавлена у відновленні миру в Україні», – очільник тернопільської «За життя» Олександр Кравчук

Субота, 29 червня 2019 11:45
Ватажки самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» дали згоду Віктору Медведчуку на звільнення чотирьох українських полонених. Так, літак з українцями відправили з Мінська до Києва.
  Про це повідомив голова політради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктор Медведчук.
 
Ситуацію із звільненням українців прокоментував очільник Тернопільського обласного партійного осередку «Опозиційної платформи – За життя» Олександр Кравчук.
 
За його словами, політична сила буде продовжувати працювати у напрямку мирного врегулювання ситуації в Україні, не зважаючи на слова та вчинки опонентів.
 
– Звільнення полонених – це велика радість для їхніх сімей. Прикро, що досі ніхто не спромігся вирішити це питання. Складається враження, що відновлення миру потрібне лише звичайним українцям та представникам нашої політсили, а влада зовсім не зацікавлена підтримувати Мінські домовленості. Варто зауважити, що відбувся не обмін людей, а повернення в односторонньому порядку. Таким чином ми доводимо українцям, що наші слова – не пусті, ми справді готові виконувати обіцянки. Вони побачили різницю: де «партія миру», а де – «партія війни». Надалі продовжуватимемо працювати у напрямку мирного врегулювання ситуації у державі, а також плануємо домогтися зниження вартості газу для наших громадян на 25 %, – пояснив Олександр Кравчук.
 
Представники «Опозиційної платформи – За життя» наголошують на тому, що саме від новообраної Верховної Ради залежатиме, коли в Україні настане мир.
3860-4.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ