Читайте нас в соціальних мережах

«Ми досягнемо миру в Україні та повернемо наших людей», – очільник тернопільської «За життя» Олександр Кравчук

П'ятниця, 07 червня 2019 14:48
З’їзд партії «Опозиційна платформа – За життя» відбувся у Києві вчора, 6 червня.
 
Під час зібрання висунули кандидатів у народні депутати на дострокові вибори до Верховної Ради України. Очолив список Юрій Бойко та Вадим Рабінович, також серед кандидатів у депутати ВРУ – очільник Тернопільського обласного партійного осередку «Опозиційної платформи – За життя» Олександр Кравчук.
 
Як розповів Олександр Кравчук, під час з’їзду «Опозиційної платформи» у кандидати в народні депутати обрали тих людей, які справді зможуть змінити долю держави.
 
– Першочерговими завданням на сьогодні є досягнення миру в Україні, повернення наших територій та наших людей, а також розвиток економіки. Будь-яка війна закінчується діалогом. І цей діалог та переговори мають відбутися з представниками Донбасу. Але, наголошую, ми не віддамо жодного метра української землі. Під час зібрання ми обрали у кандидати до ВРУ тих людей, які спільними зусиллями можуть це зробити, а також відродити економіку України, відновити торговельні відносини з європейськими країнами та країнами СНД. «Опозиційна платформа» - друга за рейтингом опозиційна сила, яка зайде у раду для того, аби змінити все в кращу сторону. Ми скасуємо мовний закон, який порушує права громадян. В Україні живуть люди різних національностей. Усі вони мають право вільно говорити зручною для них мовою. Сьогодні нам довіряють мільйони українців. Наша політична сила має підтримку у багатьох регіонах України. Ці люди поділяють наші думки та ідеї, що дозволить сформувати ефективні команди на місцях. Кандидати, які йдуть до ВРУ від нашої партії, не говорять гучними гаслами, а пропонують конкретний порядок дій для того, аби витягнути державу із прірви, – зазначив Олександр Кравчук.
 
До слова, десятку кандидатів у депутати від «Опозиційної платформи – За життя» очолили Юрій Бойко, Вадим Рабінович, Віктор Медведчук, Наталія Королевська, Сергій Льовочкін, Нестор Шуфрич, Василь Німченко, Сергій Ларін, Сергій Дунаєв та Тарас Козак.
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ