Читайте нас в соціальних мережах

Юрій Бойко: Після зміни влади ми повернемо всі, незаконно відібрані у людей нинішнім режимом

Вівторок, 05 березня 2019 16:42
Про це народний депутат, засновник ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Юрій Бойко заявив під час робочої поїздки до Полтави, в ході якої він поспілкувався з мешканцями міста.

На зустріч з народним депутатом прийшло багато чорнобильців.

Він зазначив, що чорнобильці були позбавлені пільг через антисоціальну політику нинішньої влади. «В кінці 2014-го року рішенням парламенту, одним махом, забрали всі пільги: безоплатні ліки, безоплатний проїзд, лікування, знижку 50% на комунальні послуги. Звісно, ми голосували проти цього. Влада розповідала, що не вистачає грошей, що потрібно економити. При цьому приймається бюджет, за яким силовим структурам додали грошей, а у чорнобильців та інших незахищених верст населення забрали. Це абсолютна несправедливість, і її буде ліквідовано», – підкреслив опозиційний політик.

«Ми одразу звернулися до Конституційного Суду, щоб відновити пільги. Суд відновив їх, але уряд не виконує дане рішення. Це кримінальний злочин, і вони будуть відповідати за нього за законом, ми притягнемо їх до відповідальності. Вони порушили рішення Конституційного Суду і обікрали людей», – сказав Юрій Бойко.

«Я обіцяю, що справедливість буде відновлено, після зміни влади ми повернемо чорнобильцям всі пільги, які були до 2014 року. Ми не просто так за це боролися», – резюмував засновник ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ.

Нагадаємо, у липні 2018 р. Конституційний Суд своїм рішення відновив соціальні гарантії та пільги ліквідаторам і постраждалим від аварії на ЧАЕС. Однак влада «не поспішає» виконувати це рішення.

Зазначимо, для зворотного зв’язку, звернень та пропозицій звертайтесь в Тернопільську обласну організацію політичної партії «Опозиційної платформи - За Життя» за номером телефону +38098 332 06 06,  [email protected]

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ